4x Jeruzalemčan PARTY PAKET

11,90 

Legendarni Jeruzalemčan je prepoznavna zvrst vina iz Ljutomersko-Ormoških goric že desetletja. To je vino, ki je sinonim za pravi prleški špricar, med drugim tudi prejemnik nagrade za najboljše špricar vino.

Tokrat v privlačnem 4-pack party pakiranju, priročen za vaše piknike in družinske zabave. Ste povabljeni k prijateljem na rojstnodnevno zabavo? Vzemite party paket Jeruzalemčana s sabo! Veselje navzočih zagotovljeno 🙂

Opis

Legendarni Jeruzalemčan je prepoznavna zvrst vina iz Ljutomersko-Ormoških goric že desetletja. To je vino, ki je sinonim za pravi prleški špricar, med drugim tudi prejemnik nagrade za najboljše špricar vino. Jeruzalemčan je suha zvrst iz priljubljenih sort podokoliša, kot so šipon, laški rizling, renski rizling, sauvignon in chardonnay. Njegove odlike so svežina, pitnost in lahkotnost. Je vino za vsak dan in različne priložnosti.

Povabi svoje prijatelje!

Vedno daljši in vedno bolj topli dnevi kar kličejo po druženju na prostem, piknikih in klepetu z vašimi najbližjimi. Povabite svoje prijatelje ali družino, pripravite kakšen okusen prigrizek, vsekakor pa ne pozabite na priročen party paket štirih Jeruzalemčanov.

Štirje načini, kako lahko uporabite Jeruzalemčana:

  • kot kozarec odličnega belega vina, ob jedi ali kar tako
  • za pravi prleški špricar: deci Jeruzalemčana in deci mineralne vode
  • pogasite žejo z 2:1: dva deci mineralne vode in deci Jeruzalemčana
  • uporabite kot osnovno sestavino za špricar koktejle in navdušite celo družbo

Recept ŠPRICAR KOKTEJL – SVEŽA METKA:

  • Jeruzalemčan  1 dcl
  • Mineralna voda 1 dl
  • Tonik
  • Limeta
  • meta

Kliknite na spodnji link in odkrijte še več receptov za špricar koktajle.

https://jeruzalem-ormoz.com/sl/%C5%A1pricar-koktejl

Na zdravje!

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.