Jeruzalemčan 1L – suho

3,60 

Suho vino iz priljubljenih sort podokoliša, ki ga odlikujejo svežina, pitnost in lahkotnost. Odličen samostojno ali kot špricar vino.

Šifra: 20R1001A Kategorija: Oznaka:

Opis

Jeruzalemčan je suha zvrst iz priljubljenih sort podokoliša – šipona, laškega rizlinga, renskega rizlinga, sauvignona in chardonnaya. Grozdje je bilo pridelano na naravi prijazen način. Njegove odlike so svežina, pitnost in lahkotnost. Primerno za kombiniranje z različnimi jedmi. Je vino za vsak dan in različne priložnosti. Idealen za špricar.

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen