Jeruzalemčan Retro 1L – polsuho

3,60 

Polsuho vino Jeruzalemčan v retro preobleki iz priljubljenih sort podokoliša, ki ga odlikujejo svežina, pitnost in lahkotnost. Odličen samostojno ali kot špricar vino.

Šifra: 20R1001D Kategorija: Oznaka:

Opis

V čast ormoški vinski kleti, ki je bila zgrajena leta 1967, vam v posebni izdaji predstavljamo legendarnega Jeruzalemčana v retro preobleki. Jeruzalemčan je polsuha zvrst iz priljubljenih sort podokoliša, kot so šipon, laški rizling, renski rizling, sauvignon, chardonnay in druge. Odlikujejo ga značilna cvetica po citrusih ter harmonija svežine in slajšega okusa. Je vino za vsak dan in različne priložnosti. Idealen za špricar.

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen