Penina Art Edition – polsuho

8,60 

V naši vinski kleti vstopamo v poletje z novo, lahkotno in aromatično penino v posebni umetniški preobleki in omejeni izdaji Art Edition. Je polsuha penina, narejena iz popularne sorte muškat ottonel. Navdušila vas bo z očarljivo harmonijo okusov, s svojo lahkotnostjo in značilno muškatno cvetico. In ja, že podoba razkriva… ciljamo na kraljice, boginje in večne borke… ženske!

 

Opis

ART is my life and my LIFE is art <3

V naši vinski kleti vstopamo v poletje z novo, lahkotno in aromatično penino v posebni umetniški preobleki in omejeni izdaji Art Edition. In ja, že podoba razkriva… ciljamo na kraljice, boginje in večne borke… ženske!

Penino Art Edition odlikuje posebna embalaža, ki izstopa. Tako kot izstopaš ti! Artistična, posebna, predvsem pa malo samosvoja in drugačna. Razgibane črte različnih barv, ki pritegnejo že ob prvem pogledu. Naj vas pritegne njena umetniška drugačnost.

Art Edition je polsuha penina, ki navdušuje z očarljivo harmonijo okusov, s svojo lahkotnostjo, svežino in prezenco pa bo popestrila druženja ob toplih poletnih večerih in poskrbela za zabavo dolgo v noč.

Narejena je iz popularne sorte Muškat ottonel, ki predstavlja idealno ravnotežje med sladkostjo in lahkotnostjo. Polsuha muškatna penina je v naši kleti izjema, saj smo poznani predvsem po slajših različicah, zato bo tokrat penina Art Edition s svojo značilno muškatno aromo razveselila tudi ljubitelje suhih in polsuhih vin.

 

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu.

Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.