Penina Ice Edition 0,75L – polsuho

6,90 

Živahna in igriva penina, ki je preoblečena v zapeljive bleščice. Ice Edition je polsuha penina, pridelana po charmat postopku iz sort chardonnay in beli pinot.

Ni na zalogi

Šifra: 20R6001E Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Živahna in igriva penina, ki je preoblečena v zapeljive bleščice. Ice Edition je polsuha penina, pridelana po charmat postopku iz sort chardonnay in beli pinot. Je penina, ki ni namenjena filozofiranju, temveč uživanju. V kozarcu vas bo navdušila z aromami citrusov, rumenega sadja s pridihom cvetličnih in mandljevih not. Že samo ime penine pa nakazuje, da se uživa prijetno ohlajeno ali pa s kocko ledu.

Limited edition.

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen