Akcija!

Penina Winning moments

7,92 

NOVO! Dobrodelna penina za zmagovalne trenutke!

Penina Winning moments je nastala v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije. Namenjena je zmagovalcem in tistim, ki praznujejo z njimi. Spremljala nas bo skozi zimsko sezono ob zmagovalnih trenutkih naših športnikov, pa tudi ob naših osebnih zmagah. Ob nakupu steklenice penine Winning moments prispevate 1 EUR za socialno ogrožene zimske športnike!

Šifra: 20R6001A-1 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

S Smučarsko zvezo Slovenije smo ustvarili penino Winning moments, ki je namenjena proslavljanju smučarskih zmag. Upamo, da bomo v letošnji smučarski sezoni čimvečkrat nazdravili zmagovalnim trenutkom in hkrati s tem zbrali čimveč sredstev za bodoče tekmovalce na belih strminah. S tem želimo pomagati mladim smučarjem, da napredujejo v vrhunske športnike, za katere bomo navijali v prihodnosti. Zmagovalni trenutki pa niso samo pri športu, december je namreč mesec, ki mnoge med nami opomni tudi na vse osebne zmage, ki so se zgodile tekom tega leta.

Penina je edinstvena, ne samo zaradi dobrodelne zgodbe, temveč tudi zaradi videza in vsebine. Steklenica je v celoti oblečena v tako imenovani sleeve, na njem pa so upodobljeni elementi, kot so barve Smučarske zveze Slovenije, zlati konfeti in zlat tulec (zlata barva ponazarja zmago) in snežinke, ki nas spomnijo na bele strmine, na katerih reprezentanti dosegajo vrhunske rezultate. Posebna pa je tudi sorta, iz katere je penina narejena – sauvignon. Winning moments je lahkotna, živahna in osvežujoča penina s preostankom sladkorja, pivce pa očara s svojo značilno sortno aromo po kosmulji, citrusih in zeleni papriki.

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.