Sivi pinot Zlata linija 0,75L – suho

10,90 

Sivi pinot navduši s svojo polnostjo in značilnim sortnim karakterjem, v katerem se večplastno prepletajo arome zrelih jabolk, hrušk in breskev v družbi prijetnih pikantnih poprovih not.

Šifra: 20R4002A Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Bogato suho vino, ustvarjeno za razvajanje vseh čutov. Navduši s svojo polnostjo in značilnim sortnim karakterjem v katerem se večplastno prepletajo arome zrelih jabolk, hrušk in breskev v družbi prijetnih pikantnih poprovih not. Zorenje v hrastovih sodih poleg kompleksnega značaja doda mehke arome zrelega rumenega sadja, vanilje in praženih not. Je zrelo bogato vino, prijetnega dolgega pookusa, zato je popoln partner k hrani. Priporočamo ga k morskim jedem, belemu mesu, zelenjavi z žara in kremastim
sirom.
Postopek pridelave: ročno trgano, hladna maceracija, fermentacija v lesenih sodih, podaljšano zorenje na grobih drožeh.

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen