Darilni paket Rosé

13,90 

Opis

Rosé Yes Please!

Rosé, ja prosim!

 Vino in penina Rosé sta pridelana iz sorte modri pinot, druži pa ju lahkotnost in živahnost. Namenjena sta uživačem v življenju, večnim iskalcem sreče in zasledovalcem sanj. Optimistično in vztrajno korakajte skozi življenje, nadenite rosé očala in pozitivno glejte na svet. Nežen dotik, lepa beseda in kozarec roséja vam bodo polepšali dan. Konec koncev, vse kar nam ostane, je ljubezen… in Rosé

Naš namig za Rosé Spritz

Novi Rosé je odličen s kocko ledu in svežimi jagodami, za res lahek Rosé Spritz pa dodajte v kozarec še kanček mineralne vode.

 

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.