Penina Classic – klasična metoda 0,75L – polsuho

12,90 

Prefinjen preplet nežnih sadnih arom citrusov in zrelega jabolka z notami kruhove skorje je rezultat 40-mesečnega zorenja penine, ki je bila pridelana po klasični metodi.

Šifra: 20R7001A Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Classic penina predstavlja izbor najboljšega iz naših vinogradov, v njej pa se prepletajo stoletna tradicija vinarstva in sodobni pristopi enologov. Gre za polsuho penino, za katero je značilen preplet nežnih sadnih arom citrusov in zrelega jabolka, z notami kruhove skorje, kar je rezultat 40 mesečnega zorenja penine. Očarala vas bo z elegantno kremasto strukturo in finimi drobnimi mehurčki z dolgim pookusom. Lepo se poda k dimljenemu lososu, školjkam, belemu mesu in mehkim sirom. Odlična tudi kot aperitiv.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.