Sauvignon & sivi pinot 0,75L

6,20 

Sauvignon in sivi pinot sta priljubljeni sorti našega vinorodnega podokoliša, ki smo ju povezali v elegantno, sveže in sadno vino.

Priporočilo sommelierjev k špargljevim jedem.

Šifra: 20H3010A Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Sauvignon in sivi pinot sta priljubljeni sorti našega vinorodnega podokoliša, ki smo ju povezali v elegantno, sveže in sadno vino. Sauvignon mu daje svežino in mladost, začinjeni z aromami paradižnikovih listov, bezga in lupine citrusov. Sivi pinot doda polnost okusa in harmonijo. Vino je odlična spremljava belemu mesu in perutnini, še posebej pa jedem iz špargljev.

Priporočilo sommelierjev k špargljevim jedem.

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu.

Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen