Traminec 0,75L – polsladko

6,90 

Traminec je polsladko vino polnejšega telesa z značilnimi razkošnimi notami po vrtnici, ličiju in vijolici ter z nežno pikantno noto.

Šifra: 20R3003A Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Traminec je sorta z majhno rodnostjo, a izjemno kakovostjo. Iz njega pridelujemo izključno slajša vina. Je polnejšega telesa z značilnimi razkošnimi notami po vrtnici, ličiju in vijolici ter z nežno pikantno noto. Ponudimo ga k zmerno sladkim sladicam, azijskim
jedem ali kot samostojno poslastico.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.