Traminec Izbor Seven Numbers 0,375L – sladko

12,90 

V vinu se prepletajo čudovite arome, ki spominjajo na vrtnico, liči, suho sadje in med. Osvoji nas s polnim okusom, oljnato teksturo in nežnimi pikantnimi notami.

Ni na zalogi

Šifra: 42H5001A Kategorija: Oznaka:

Opis

Ta sladek izbor je zlato rumene barve s prepoznavno sortno cvetico in lepo uravnoteženo kislino. V vinu se prepletajo čudovite arome, ki spominjajo na vrtnico, liči, suho sadje in med. Osvoji nas s polnim okusom, oljnato teksturo in nežnimi pikantnimi notami. Ponudimo ga kot samostojno poslastico ali k zmerno sladkim sladicam.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Seven Numbers

Ekskluzivna vina Seven Numbers predstavljajo edinstveno dediščino družine Puklavec in najboljše, kar lahko ponudimo. Geografska lokacija je tu ključnega pomena. Naše najboljše vinograde smo tako kot vina označili s sedmimi številkami. S tem smo dosegli sledljivost vsake steklenice, saj točno vemo iz katere vrhunske lege prihaja grozdje. Razumevanje posamezne lokacije, njene mikroklime in geološke sestave tal zahteva predanost in znanje naših strokovnjakov. Vina Seven Numbers pa dokazujejo, da lahko prav to prinese izjemne rezultate, kar se odraža tudi v slovesu naših vin med poznavalci.