Cabernet Sauvignon Instinct 0,75L – suho

6,50 

To suho rdeče vino temno rubinaste barve je rezultat 18-mesečnega zorenja v sodih iz francoskega in ameriškega hrasta. Vonj je intenziven in kompleksen s sadnim in pikantnim karakterjem.

Šifra: 45H3001A Kategorija: Oznaka:

Opis

To suho rdeče vino temno rubinaste barve je rezultat 18-mesečnega zorenja v sodih iz francoskega in ameriškega hrasta. Vonj je intenziven in kompleksen s sadnim in pikantnim karakterjem. V ustih se razvije bogat okus, kjer prevladujejo arome temnega jagodičevja, temne čokolade in mete. Tanini so mehki in elegantno zaokroženi. Odlična vinska spremljava h govejim steakom, zorjenim sirom ali k temni čokoladi.

Cabernet Sauvignon prihaja iz naše butične vinske kleti v Severni Makedoniji.

Puklavec Family Wines Negotino je naša butična vinska klet, ki se nahaja v čudovitem predelu Tikveškega vinogorja v Severni Makedoniji. Prav tu, sredi Severne Makedonije, terroir ponuja popolne razmere za pridelavo vrhunskih rdečih vin, kot so Cabernet Sauvignon, Merlot in Vranec. Grozdje je ročno trgano in selekcionirano že pri sami trgatvi, pri pridelavi vin pa želimo upoštevati pravi DNK regije, izraziti čistost narave in slediti našemu instinktu. Uživajte v naših rubinasto rdečih vinih in jih delite s tistimi, ki so vam resnično pri srcu.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Instinct

Želja po dopolnitvi naše ponudbe belih vin z rdečimi vini nas je vodila že od leta 2011 dalje in prav v Severni Makedoniji, bolj natančno sredi Negotina, smo našli terroir, kjer domujejo popolni pogoji za pridelavo vrhunskih rdečih vin. Topla in suha poletja, relativno hladne zime, pravšnja nadmorska višina in zemlja zagotavljajo odlične pogoje za vrhunska rdeča vina. Tako se je rodila nova linija vin – Instinct. Nova znamka nosi pomenljivo ime in sporočilo, da je instinkt v vseh nas, prirojen in ne naučen. Instinkt je v vinogradniku, da določi točen čas trganja grozdja in v vinarju, ki ga pri spreminjanju grozdja v harmonična in bogata vina vodi znanje, razlikuje pa instinkt. Vsako vino iz makedonske kleti je edinstveno in predstavlja mogočno žival, ki je povezana z njim. Ustvarjena s strastjo, pozornostjo do detajlov, izkušnjami in odločnim instinktom. Instinct sestavljajo 4 različna rdeča vina: Cabernet Sauvignon, Merlot, Vranec in Cabernet Sauvignon super premium. Pri merlotu lahko doživimo naravne karakteristike volka, ki je inteligenten, zvest, zaščitniški in čustveno navezan na ostale v skupini. Vranec je tako kot konj, poln lokalnega ponosa, aroganten, zelo strasten in energičen. Cabarnet Sauvignon najbolje opiše odločen in neustrašen orel, ki je bil ustvarjen z neverjetno pozornostjo do detajlov.