Instinct

Želja po dopolnitvi naše ponudbe belih vin z rdečimi vini nas je vodila že od leta 2011 dalje in prav v Severni Makedoniji, bolj natančno sredi Negotina, smo našli terroir, kjer domujejo popolni pogoji za pridelavo vrhunskih rdečih vin. Topla in suha poletja, relativno hladne zime, pravšnja nadmorska višina in zemlja zagotavljajo odlične pogoje za vrhunska rdeča vina. Tako se je rodila nova linija vin – Instinct.

Nova znamka nosi pomenljivo ime in sporočilo, da je instinkt v vseh nas, prirojen in ne naučen. Instinkt je v vinogradniku, da določi točen čas trganja grozdja in v vinarju, ki ga pri spreminjanju grozdja v harmonična in bogata vina vodi znanje, razlikuje pa instinkt.

Vsako vino iz makedonske kleti je edinstveno in predstavlja mogočno žival, ki je povezana z njim. Ustvarjena s strastjo, pozornostjo do detajlov, izkušnjami in odločnim instinktom. Instinct sestavljajo 4 različna rdeča vina: Cabernet Sauvignon, Merlot, Vranec in Cabernet Sauvignon super premium. Pri merlotu lahko doživimo naravne karakteristike volka, ki je inteligenten, zvest, zaščitniški in čustveno navezan na ostale v skupini. Vranec je tako kot konj, poln lokalnega ponosa, aroganten, zelo strasten in energičen. Cabarnet Sauvignon najbolje opiše odločen in neustrašen orel, ki je bil ustvarjen z neverjetno pozornostjo do detajlov.

Prikaz vseh 7 rezultatov

 • Cabernet Sauvignon Instinct 0,75L – suho

  6,50 
  Dodaj v košarico
 • Vranec Instinct 0,75L – suho

  6,50 
  Dodaj v košarico
 • Merlot Instinct 0,75L – suho

  6,50 
  Dodaj v košarico
 • Cabernet Sauvignon SUPER PREMIUM Instinct 0,75L – suho

  11,90 
  Dodaj v košarico
 • Merlot super premium

  11,90 
  Dodaj v košarico
 • Vranec super premium

  11,90 
  Dodaj v košarico
 • Cabernet Sauvignon SUPER PREMIUM Instinct 1,5L – suho

  28,00 
  Dodaj v košarico

Prikaz vseh 7 rezultatov