Ledeno vino Seven Numbers 0,25L – sladko

39,00 

Ledeno vino letnika 2016 je pridelano iz sorte chardonnay. Očara nas z intenzivnim polnim sestavljenim okusom in oljnato teksturo.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Ledeno vino letnika 2016 je pridelano iz sorte chardonnay. Vino je polnega okusa in vabljive slamnato rumene barve. Vonj spominja na arome suhih marelic, fig in rozin ter lešnikove note. Očara nas z intenzivnim polnim sestavljenim okusom in oljnato teksturo. Preostanek sladkorja je lepo uravnotežen z zrelimi kislinami, zato ima to vino izrazit in dolg pookus. Ledeno vino ponudimo k slajšim sladicam ali samostojno.

 

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Seven Numbers

Ekskluzivna vina Seven Numbers predstavljajo edinstveno dediščino družine Puklavec in najboljše, kar lahko ponudimo. Geografska lokacija je tu ključnega pomena. Naše najboljše vinograde smo tako kot vina označili s sedmimi številkami. S tem smo dosegli sledljivost vsake steklenice, saj točno vemo iz katere vrhunske lege prihaja grozdje. Razumevanje posamezne lokacije, njene mikroklime in geološke sestave tal zahteva predanost in znanje naših strokovnjakov. Vina Seven Numbers pa dokazujejo, da lahko prav to prinese izjemne rezultate, kar se odraža tudi v slovesu naših vin med poznavalci.