POLSUHI CUVEE – POP ART

5,50 

Polsuhi Cuvee POP ART vino je sooo gooood, tako kot sorti, ki sta v tem vinu: SAUVIGNON in CHARDONNAY. Sočnost, lahkotnost, svežina, aromatičnost in pitnost! Vaša naloga je, da si doma ohladite vino in povabite prijatelje, mi bomo pa poskrbeli, da se boste ob vinu še posebej zabavali.

Opis

Predstavljamo vam novi POP ART vini, s katerimi rušimo tabuje in postavljamo dva nova izdelka v čisto novo kategorijo – kategorijo zabavnih vin. Pop Art je naša ljubezenska zgodba, v kateri ima glavno vlogo naš zabavni parček, vsak s svojim karakterjem s katerim prinašata v naš vsakdan veliko smeha, pozitivne energije in igrivosti. Najbolje ju opišemo kot odštekana, odbita, posebna, drugačna, barvita in predvsem zabavna.

Polsuhi Cuvee POP ART vino je sooo gooood, tako kot sorti, ki sta v tem vinu: SAUVIGNON in CHARDONNAY. Kako opišemo so good vino? S parimi besedami: sočnost, lahkotnost, svežina, aromatičnost in pitnost!

Vaša naloga je, da si doma ohladite vino in povabite prijatelje, mi bomo pa poskrbeli, da se boste ob vinu še posebej zabavali. Pridružite se nam na instagramu jeruzalem_ormoz in spremljajte našo zabavno POP ART zgodbo, ki se začne prav na valentinovo 😀

Vinski dvojec POP ART vključuje moško in žensko različico, ki se med seboj razlikujeta tako po okusu, kot tudi po karakterju. Saj veste, moškega in žensko je težko zadovoljit z isto steklenico vina, zato smo ustvarili vsakemu svojo: moškim polsuhi cuvee iz sort sauvignon in chardonnay (rumen), ženskam pa sladki muškat, ki združuje vaše najljubše sorte – muškat ottonel in rumeni muškat (roza).

Zakaj POP ART?

Zasnova novih Pop Art vin ni bila prepuščena naključju. Pop Art je slog presenečenja in zabave, saj komunicira skozi barve, ljubi ekstreme in se igra z elementi animiranih risank, ikon ter retro futurističnih elementov. V svojem bistvu je blizu mladim. Pop Art ne pozna slabega okusa, drznosti je lahko le premalo. Design je bil skrbno načrtovan z ekipo oblikovalcev na Nizozemskem. Je zelo emocionalen in energetski. Že po imenu nosi besedo umetnost, zato je njegov glavni namen presenečati in šokirati. In to je bil tudi namen. Želimo, da naš novi mladi vinoljubci izberete vino na polici brez zadrege in da vam je steklenica všeč že na prvi pogled, celo toliko, da si jo boste želel tudi poskusiti.

Zadali smo si misijo, da ustvarimo kul vino, nam je uspelo?

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.