Šipon 0,75L – suho

6,20 

Šipon je naša lokalna sorta – ponos našega vinorodnega podokoliša. Je vino srednjega telesa s prijetno svežino in cvetico, ki spominja na belo cvetje, citruse, jabolko in zeliščne note.

Šifra: 20R3004A Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Šipon je naša lokalna sorta – ponos našega vinorodnega podokoliša. Je srednjega telesa s prijetno svežino in cvetico, ki spominja na belo cvetje, citruse, jabolko in zeliščne note. Odlikuje ga sočen, živahen in bogat okus. Ponudimo ga k morski hrani, solatam in k suhomesnatim izdelkom.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.