Akcija!

Rose 0,75L – polsuho

3,90 

NOVO! Nežno rose vino iz modrega pinota odlikuje živahna svežina in elegantna struktura. Kot ustvarjen za druženja s prijatelji in dolge ženske pogovore.

Poskusite ga!

Opis

Predstavljamo vam naš novi rose!

Nežno rose vino iz modrega pinota odlikuje živahna svežina in elegantna struktura. V ustih nas razveseli s tipičnimi aromami jagod, brusnic in začimb. Idealna spremljava k jedem kot so jastog, belo meso, siri in solate. Kot ustvarjen za druženja s prijatelji in dolge ženske pogovore.

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.