Sauvignon Zlata linija 0,75L – suho

10,90 

Svežina in sadnost grozdja iz najboljših leg za sauvignone, ujeta v steklenico vina. Aromatika s prepoznavnim sortnim karakterjem in prefinjeno teksturo prepriča vsakega ljubitelja belih vin.

Ni na zalogi

Šifra: 20R4001A Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Svežina in sadnost grozdja iz najboljših leg za sauvignone, ujeta v steklenico vina. Aromatika s prepoznavnim sortnim karakterjem in prefinjeno teksturo prepriča vsakega ljubitelja belih vin. V kozarcu se razvijejo čudovite arome kosmulje, citrusov, belega ribeza in sveže pokošene trave, s pridihom pasijonke in nežnih pikantnih not. V vsakem požirku se odraža bogastvo in mineralnost našega edinstvenega terroirja. Bogat in poln okus vina se lepo poda k rižotam, špargljem, lahkim zelenjavnim jedem in ribam pa tudi k rahlo pikantnim jedem.
Postopek pridelave: selektivna trgatev, ročno trgano, hladna maceracija, podaljšano zorenje na finih drožeh.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so v Sloveniji dobro poznana. Jeruzalem Ormož je sodobna in izjemno kakovostna znamka, ki stremi k napredku in raznolikosti ter je vedno zanesljiva izbira. Ljudje izberejo vina Jeruzalem Ormož, ko želijo zajamčeno kakovost in kozarec odličnega vina. Steklenica vina Jeruzalem Ormož zagotavlja izkušnjo polnega okusa: vina so znana po svoji aromatičnosti in osvežilnem okusu. Vina nastajajo v naši kleti v Ormožu, z najsodobnejšimi postopki pridelave vin. Območje Ljutomersko-Ormoških goric zagotavlja odlične pogoje za pridelavo belih sort grozdja. Odkrili smo, kateri sorti grozdja ustreza določena sestava prsti. V ponudbi imamo 11 belih vin, 3 rdeča vina in 5 penin. Jeruzalem Ormož je zagotovo ena najkakovostnejših znamk v Sloveniji, ki je na voljo v prosti prodaji in gostinstvu, in to z razlogom.