Penina Brut Seven Numbers klasična metoda 0,75L – suho

16,00 

Penina Brut, pridelana po klasični metodi, ponuja prefinjen preplet nežnih sadnih arom citrusov in zrelega jabolka z notami kruhove skorje. Očara s sestavljeno aromatično zrelostjo, ki je rezultat 48-mesečnega zorenja na kvasovkah.

Šifra: 42H7001A Kategorija: Oznaka:

Opis

Penina ponuja prefinjen preplet nežnih sadnih arom citrusov in zrelega jabolka z notami kruhove skorje. Očara s sestavljeno aromatično zrelostjo, ki je rezultat daljšega zorenja na kvasovkah. Ta okus zaznamuje z elegantno kremasto teksturo, drobnimi mehurčki in dolgim svežim pookusom. Lepo se poda k dimljenemu lososu, školjkam, belemu mesu in mehkim sirom.

Postopek pridelave: nadzorovana primarna fermentacija v posodah iz nerjavečega jekla pri temperaturi 14 – 17 stopinj, sekundarna fermentacija v peninskih steklenicah pod idealnimi pogoji v tihem in temnem prostoru, zorenje na kvasovkah 48 mesecev.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Seven Numbers

Ekskluzivna vina Seven Numbers predstavljajo edinstveno dediščino družine Puklavec in najboljše, kar lahko ponudimo. Geografska lokacija je tu ključnega pomena. Naše najboljše vinograde smo tako kot vina označili s sedmimi številkami. S tem smo dosegli sledljivost vsake steklenice, saj točno vemo iz katere vrhunske lege prihaja grozdje. Razumevanje posamezne lokacije, njene mikroklime in geološke sestave tal zahteva predanost in znanje naših strokovnjakov. Vina Seven Numbers pa dokazujejo, da lahko prav to prinese izjemne rezultate, kar se odraža tudi v slovesu naših vin med poznavalci.