Chardonnay Seven Numbers 0,75L – suho

12,90 

Chardonnay je vino polnega okusa s prefinjeno aromo breskev, melon, zrelih rumenih sadežev in notami dozorelega hrasta s pridihom vanilije.

Šifra: 42H4006A Kategorija: Oznaka:

Opis

Vsak vinograd na naših gričih zaznamuje unikatna kombinacija sedmih številk, ki zagotavlja, da lahko izsledimo vsako grozdno jagodo. Grozdje za to vrhunsko vino je bilo ročno trgano in pridelano na naravi prijazen način. Chardonnay je vino polnega okusa s prefinjeno aromo breskev, melon, zrelih rumenih sadežev in notami dozorelega hrasta s pridihom vanilije. Po desetmesečnem zorenju v 500 litrskih sodih, vino ponuja mehek, svež in intenziven sortni značaj.

Dodatne informacije

Sladkorna stopnja

Volumen

Znamka

Seven Numbers

Ekskluzivna vina Seven Numbers predstavljajo edinstveno dediščino družine Puklavec in najboljše, kar lahko ponudimo. Geografska lokacija je tu ključnega pomena. Naše najboljše vinograde smo tako kot vina označili s sedmimi številkami. S tem smo dosegli sledljivost vsake steklenice, saj točno vemo iz katere vrhunske lege prihaja grozdje. Razumevanje posamezne lokacije, njene mikroklime in geološke sestave tal zahteva predanost in znanje naših strokovnjakov. Vina Seven Numbers pa dokazujejo, da lahko prav to prinese izjemne rezultate, kar se odraža tudi v slovesu naših vin med poznavalci.